Nem salat med rucola

Det er ikke alle der kan lide rucola, og det kan da også være lidt skarpt i smage i forhold til mere klassiske salater som Iceberg, spinat o.l. Men for dem der godt kan lide rucola får du her en af de nemmeste salater med rucola, men også bare en af de nemmeste salater generelt.

Tip: Rucola smager fantastisk som friskt tilbehør til varme retter, og det er en nem måde at få lidt ekstra grønt på i en ret. Du kan eksempelvis bruge friskt skyllet rucola ovenpå din pizza eller komme det ovenpå en varm pastaret ligesom med parmesan.

Til denne rucola salat skat du kun bruge 4 ingredienser, og det eneste grønne element i salaten er faktisk rucolaen, hvilket også gør den så nem at lave. Det er meget frisk salat med god smag af syre og salt, samt det lidt bitre bid rucola-salaten kan give.

Nem rucola salat med parmesan og citron dressing

Denne opskrift består af 4 ingredienser, hvoraf rucola er hovedingrediensen. Herudover bruges der parmesanost, citronsaft og olivenolie.
Tilb. tid 5 min
Ret Salat, Tilbehør
Antal 2

Ingredienser
  

  • 300 gram Rucola skyllet
  • 50 gram Parmesan groft revet
  • 2 spisk Olivenolie
  • 1/2 stk Citron saften heraf

Sådan gør du
 

  • Start med at skyl din rucola, selvom der står på parken den er skyllet vil jeg anbefale dig at gøre det alligevel, da det giver en mere crisp rucola salat. Put det herefter i en flot skål.
  • Bland saften fra en halv citron med ca. to spsk olivenolie og hæld det udover rucola-salaten i skålen. Vend det sammen et par gange med hænderne eller dit salat bestik.
  • Riv parmesanosten groft og drys udover over salaten inden servering.
Keyword nem dressing, nem salat, parmesan, rucola

Herhjemme elsker vi rucola og jeg kan derfor varmt anbefale denne salat, da den er nem at lave og super frisk og lækker. Den kan serveres for gæster, som en af flere salater ved et måltid eller være det perfekte grønne supplement til din frokost.

Fordi den er så nem at lave og tager så kort tid samtidig med at den smager super dejligt, så er det en nem rucola salat der kan bruges til mange ting.

Skriv en kommentar

Opskrift Vurdering